fbpx

PERKHIDMATAN WIRING ELEKTRIK SEREMBAN ! WIREMAN BERKOMPETEN!

Hai saya Mohd Firdaus Pozi. Saya adalah pengasas pendekar elektrik. Bertempat di seremban negeri sembilan saya dan team menjalankan perkhidmatan wiring elektrik untuk anda yang berada di lokasi Seremban, Sendayan, Port Dickson, Seremban 2, Senawang, Sikamat, Nilai, Paroi, Rembau serta mana-mana lokasi yang berdekatan. asalkan dalam negeri Sembilan. Kami adalah wireman yang berdekatan dengan anda.

Dalam bidang pendawaian kami berpengalaman lebih dari 5 TAHUN. Banyak penambahan pendawaian serta masalah pendawaian elektrik yang telah kami selesaikan. Kerja untuk pendawaian elektrik yang kami jalankan mengikut standart yang telah ditetapkan. Syarikat kami berdaftar dengan SSM (RA0066698A) Serta berdaftar dengan CIDB MALAYSIA.

Barangan yang kami gunakan untuk pendawaian elektrik adalah barangan yang berkualiti tinggi. Barangan yang digunakan adalah barangan yang lulus SIRIM. Jika anda was-was anda boleh minta CERTIFICATE atau kami boleh explain perbezaan barang yang berkualiti dengan barang yang tidak berkualiti. Supaya anda JELAS  bahawa pendawaian yang bakal dibuat dirumah anda adalah selamat.

+ Wiring Sub DB

+ Wiring AirCond

+ Wiring Earthing

+ Troubleshooting

+ Wiring Point CCTV

+ Wiring Socket Plug / Weatherproff

SERVIS PEMASANGAN

-Pemasangan Kipas

-Pemasangan Doorbell

-Pemasangan Water Heater

-Pemasangan Lampu Led

-Pemasangan Lampu Hiasan

-Pemasangan Lampu Gantung

Selain dari servis wiring elektrik dan pemasangan lampu serta pemasangan kipas, kami juga menyediakan servis troubleshooting. Sekiranya anda ada masalah emergency seperti fius trip, db board terbakar di meter atau db board berlakunya spark atau apa sahaja emergency yang memerlukan kami kerumah anda, kami akan cuba selesaikan masalah pendawaian rumah anda secepat yang mungkin.

Kami juga berperanan dalam memberi penerangan yang jelas tentang spec pendawaian yang betul. Berapa jumlah pendawaian soket plug dalam satu litar, Lampu pula berapa, atau apa sahaja maklumat bagi membantu anda dalam membuat keputusan pendawaian rumah anda.

Site visit serta quotation percuma akan kami berikan. Setiap quotation kami akan perincikan supaya anda “JELAS” apa pendawaian yang kami lakukan dirumah anda.

SENARAI HARGA WIRING DIBAWAH ADALAH UNTUK BARANG YANG BERKUALITI TINGGI. PURE COOPER DAN DILULUSKAN OLEH SIRIM. WARRANTY SEHINGGA 6 BULAN!!

HARGA UPAH PEMASANGAN
 • Pasang Lampu Led Biasa / Led Downlight = RM20
 • Pasang Lampu Gantung = RM30
 • Pasang Lampu Hiasan = RM30
 • Pasang Water Heater = RM100
 • Pasang Doorbell = RM30
 • Pasang Kipas = RM40 - RM50

senarai harga untuk kerja-kerja pendawaian menggunakan paip pvc dan casing

Harga pendawaian
 • Wiring Lampu = RM120 - RM150
 • Wiring Kipas = RM120 - RM150
 • Wiring Soket Plug = RM130 - RM160
 • Wiring Water Heater = RM200 - RM250
 • Wiring Aircond = RM250 - RM300
 • Tukar Db Board = RM300
 • List Item #3

ANTARA PELANGGAN YANG TELAH AMBIL SERVIS PENDAWAIAN DARI KAMI

Tuan Zaqwan BERPUAS HATI DENGAN HASIL KERJA KAMI

Pencetus ummah razi berpuas hati dengan hasil kerja kami

TUAN GHAFFAR SETIAUSAHA SULIT TOKMAT BERPUAS HATI DENGAN HASIL KERJA KAMI

Ini antara pelanggan yang berpuas hati dengan servis PENDAWAIAN kami. anda ingin ikut jejak mereka? hubungi kami sekarang.